ZOOM A HELYRE! fotópályázat

 • A pályázat célja:

  A Magyar Népművelők Egyesülete fotópályázatot hirdet a Kultúrházak éjjel- nappal programsorozat és a kultúrházak tevékenységének népszerűsítése érdekében.

 • A pályázat benyújtásának módja:

  A pályázatra minden fényképet szívesen fogadunk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:
  A fénykép a hazai és határon túli magyar közművelődési intézmények és szervezetek rendezvényén készült 2016-ban, illetve 2017-ben a pályázat benyújtásáig.

  A fotók benyújtásának kezdete: 2017. január 9. A pályázat zárása: 2017. február 15.

  A fotót kérjük, töltse fel jpg vagy png formátumban, a lehető legjobb minőségű felbontásban, a www.kulturhazak.hu oldalon lévő űrlapon keresztül. Egyszerre egy fotó tölthető fel. A pályázó a fotó feltöltésével engedélyt ad a Magyar Népművelők Egyesülete számára annak kiadványban vagy internetes megjelentetésben való felhasználására. Amennyiben a beküldő másképp nem rendelkezik, úgy nevét a képek felhasználásakor feltüntethetjük. Egy fotóstól maximum 5 db képet fogadunk. Az egyértelmű azonosítás okán kérjük, használja a következő állománynév formátumot: ékezet nélkül: szerző neve_esemény neve _esemény települése – Budapest esetében kerülete. (Több fotó beküldése a pályázat automatikus érvénytelenségét jelenti!)

 • A pályázat benyújtása:

  A fotót kérjük, töltse fel jpg vagy png formátumban, a lehető legjobb minőségű felbontásban, a www.kulturhazak.hu oldalon elhelyezett űrlapon keresztül a következő gombra kattintva.

  A fotók benyújtásának kezdete: 2017. január 9.

 • A fotók értékelése:

  A kiválasztott fotókat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért szakmai zsűri értékeli. A pályázat megnyitásától a zárásáig minden héten választunk egy “Hét fotója” képet, amelyet a www.kulturhazak.hu oldalon közzé teszünk.

 • A pályázat díjazása:

  A három legjobb fotó készítőjét pénzjutalomban részesítjük: az első díj 70.000 Ft, a második 50.000 Ft, míg a harmadik 30.000 Ft pénzjutalommal jár.