Logók – Élő zene bűvöletében

Logó csomag (AI)

Logó csomag, mely tartalmazza a 2016-os normál és az inverz logókat, vektoros .AI formátumban “Az élő zene bűvöletében” szlogennel. A csomag .ZIP formátumban van tömörítve. Letöltéshez kattintson a “Letöltés” gombra.

Logó csomag (PDF)

Logó csomag, mely tartalmazza a 2016-os normál és az inverz logókat, vektoros .AI formátumban “Az élő zene bűvöletében” szlogennel. A csomag .PDF formátumban van tömörítve. Letöltéshez kattintson a “Letöltés” gombra.

Logó csomag (CDR)

Logó csomag, mely tartalmazza a 2016-os normál és az inverz logókat, vektoros .CDR formátumban “Az élő zene bűvöletében” szlogennel. A csomag .ZIP formátumban van tömörítve. Letöltéshez kattintson a “Letöltés” gombra.

Logó csomag (JPG)

Logó csomag, mely tartalmazza a 2016-os normál és az inverz logókat, vektoros .JPG formátumban “Az élő zene bűvöletében” szlogennel. A csomag .ZIP formátumban van tömörítve. Letöltéshez kattintson a “Letöltés” gombra.

Logók

Logó csomag (AI)

Logó csomag, mely tartalmazza a 2016-os normál és az inverz logókat, vektoros .AI formátumban. A csomag .ZIP formátumban van tömörítve. Letöltéshez kattintson a “Letöltés” gombra.

Logó csomag (PDF)

Logó csomag, mely tartalmazza a 2016-os normál és az inverz logókat, vektoros .AI formátumban. A csomag .PDF formátumban van tömörítve. Letöltéshez kattintson a “Letöltés” gombra.

Logó csomag (CDR)

Logó csomag, mely tartalmazza a 2016-os normál és az inverz logókat, vektoros .CDR formátumban. A csomag .ZIP formátumban van tömörítve. Letöltéshez kattintson a “Letöltés” gombra.

TV és rádió reklám

Bannerek

BANNEREK LETÖLTÉSE

Bannerek, animált .gif formátumban a következő méretekben: 120×240 pixel, 125×125 pixel, 468×120 pixel, 468×60 pixel.